98 kroppar – nu är det många fler

98 döda kroppar. 
98 okyssta bröst
98 okastade stenar
98 förlorade kärlekar
98 orökta cigaretter
98 möten som aldrig hålls
98 böner som aldrig fick uttalas
98 tandrader, 98 halsband, 98 smekningar ofullföljda. 
Varje dag tar de vår framtid ifrån oss
Varje dag blir en blomma beskjuten istället för besprutad
Varje dag pågår kriget, latent men idag brinner alla blommor, alla olivträd, alla mödrar, alla kroppar förloras, avpersonifoeras i elden. 
Vi som inte brinner gråter på avstånd, över livets omöjlighet i en vissnande värld, över alla dessa kroppar döda i sin ungdoms styrka, som aldrig fick åldras, förtvina, banaliseras, tröttna, men vi gråter också över den likgiltighet och passivitet som kännetecknar alla vi vars livs inte struktureras utifrån murarnas hårdhet. 
Varför känna skuld när vi kan känna ilska
98 människors blod är vårt ansvar, vår framtid står skriven i deras historia, det är dem vi slåss för det är en kamp utan vapen, det är en kamp utan framsteg, det är en kamp som inte kan misslyckas, det är en kamp dör alla medel är tillåtna, det är en kamp det är en dag i juli, samma dag som jag var så lycklig över att ha hittat hem som jag mördade 98 människor, genom mon tystnad. Varje älskare skall bära deras ögonfärg, varje barn skall döpas i deras sorg, varje mardröm håller de mig sällskap, varje framtid tillägnar vi er. Varje dag skall jag från och med nu ägna åt att ta tillbaka den mänsklighet, som bränderna stulit ifrån oss. 
Omöjligheten kan inte hindra det palestinska folket, omöjligheten kan inte stoppa den revolution som vi skall tillägna våra döda, omöjligheten är snart här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s