Vi var en förbittrad och en förvuxen. Vi var en narcisst och en reflektion av andra. Vi var en förslitningskada i ryggen och spruckna hälar efter höga klackar. Vi var en brud som fejkade och en som inte pallade alls. Vi var en som drog härifrån,( den såg vi aldrig mer.)

Vi var många olika former av ensamhet. Vi brukade tävla om vem som förlorade mest. Vi kallade det för myskväll. Vi kallade ibland på gud men han kom aldrig fast en gång så önskade vi en råtta död och då körde en buss över den och sen hade vi resten av de timmarna, ångest över omnipotensen i att kunna döda.

Vi var en hudfärg som aldrig smälte in i rummet. Vi var en gångbarhet som passerade igenom idag, men kanske inte längre imorgon. Vi var många former av förräderi. Vi brukade förråda även förräderiet,att gråta och glömma tills vi blev en pöl av absorberad mänsklighet.

Vi var en romantiker eller ett lik.Vi var ett jobb som aldrig kom men som skulle komma. Vi var en snubbe som hörde av sig men bara ibland och ville så gärna visa fotot på honom för mamma. Vi var en fredagkväll redan på måndag eller en tvkväll alla dagar i rad och då såg vi varandra inte längre på ett tag. Vi var ett luftslott och en pragmatik. Vi var många former av att hoppet är det sista som överger människan för även i hopplösheten finns en naivitet, som om det inte skulle kunna bli värre liksom.

Vi var en gång i solen och försökte ragga på någon som var för snygg för oss och vi vågade inte men gjorde det ändå och vi tog kanske lite på den men råkade ta den på fötterna och kommer på att fötter inte är sensuellt utan bara konstigt och då berättar vi det efteråt hur man failar och vi skrattar och solen skrattar med oss och det gör liksom ingenting att händerna glider åt fel håll och

att vi glider

isär.

 

Vi var en gång en slags mission att organisera varje förorättelse, älska inte varandra men i varje fall varje skavsår, att berätta för hudflagorna om de sagor som kunde vara verklighet och vi var en gång ingenting och varje söm var en gång

vi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s