att döda en dublinförordning

Att döda en dublinförordning är mycket svårare än att döda en människa. Att döda en dublingförordning är bara att slänga ett papper. Regeringen har sagt att de inte har möjlighet att slänga ett sådant pappar. Att döda en hycklare hade varit lättare än att döda en dublinförordning.

Att döda en dublinförordning är mycket svårare än att döda en människa. Att döda en människa är mycket enkelt, ibland behövs det inte ens vapen utan bara vågor och stängsel. Att döda en människa är mycket enkelt, ibland behövs det inte ens någon som skjuter utan bara en försenad byråkrati.

Att döda en dublinförordning är mycket svårt. Det är ett papper ingjutet i våld. Det är inte ett rött papper, det är vitt, vitt som våldet också är. Det är ett papper färgat av människors oliv. En sådan färg är lätt att måla över med administration. Men alla färger läcker.

Att döda en dublinförordning är mycket svårare än att döda en människa. Det finns många människor som drömmer om att döda en hycklare. I drömmen får de smaka på sin egen medicin och kostymerna blir till helveteshundar eller bara vågor, vågor vågor. Jag är en sådan människa. Jag är av kött och blod och jag drömmer, på det som är ickeliv, ickespråk, ickeljus om kött. Och om blod.

Någonstans finns papper som ännu inte är skrivna. Någonstans finns de ljus som har hindrats från varande. Sådana ljus kan kallas för människor eller för våld. Sådana ljus kan koka soppa på en spik. Sådana ljus kan manifestera en miljard ensamheter i ett litet ord under ett tal på lesbos. Sådana ljus leker öppen eller stängd och det är aldrig de som håller i tändstickorna.

Att döda ett ljus är mycket svårare än att döda en dublinförordnig.

Det finns något osläcktbart,
hos de som aldrig varit tända.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s